Karosszéria javítás


Korszerűen felszerelt karosszéria műhelyünk biztosítja a legjobb minőséget a legkisebb sérüléstől a totálkáros autó javításáig. Minden eszköz rendelkezésünkre áll a sérült gépjármű tökéletes helyreállításához, legyen szó elhajlott, csavarodott karosszéria elem húzató paddal történő helyre húzásáról, hegesztésről – legyen akár az kipufogó- vagy csak horpadás javításról.

Fényezés

Karambolos autók gyári állapotra való visszaállításához elengedhetetlen a gépjármű megfelelő fényezése. Miután a megfelelő eszközökkel és anyagokkal előkészítettük a fényezésre váró gépjárművet és szakképzett színkeverőinkkel, gyári színkód valamint színminta alapján kikevertettük a gépkocsihoz illő színt, jöhet a befejező lépés, a jármű karosszériájának fényezése.

Gépjármű kárrendezés

Mivel cégünk a biztosítók által elfogadott és bejegyzett karosszéria javító műhely, így szervizünk teljes körű gépjármű kárrendezést végez. A biztosítókkal kötött szerződésünk alapján gépjármű kárrendezést végzünk töréskár esetén, legyen szó kötelező biztosításról vagy akár casco-s kárrendezésről, ezzel is megkönnyítve ügyfeleink életét. Önnek csak az a dolga, hogy kitöltse a papírokat, a többit mi már intézzük is. Nincs több kellemetlen utánajárás, egyezkedés a biztosítókkal!

Elérhetőségeink


Címünk:
1037 Budapest, Bojtár u. 78.

Nyitvatartás:
Hétfőtől-Péntekig 8-tól 17-ig

Telefon:
+36-1-368-7826
+36-70-450-6599
+36-70-452-8651

Email:
ems [kukac] ezmail [pont] hu